martes, 30 de septiembre de 2014

REUNIÓ D'INICI DE CURS

Reunió d’inici de curs   Curs 2014-2015      2n CURS DE PRIMÀRIA

HORARIS                                          
És molt important que els/les nens/es siguin puntuals en entrar a l’escola, per tal de no perdre continguts de la matèria que s’està impartint en aquell moment i no interferir en el bon funcionament de la classe.
Cal que els/les pares/mares estiguin esperant els seus fills/es a la sortida de l’escola. Els/les nens/es pateixen quan no els veuen.

MATERIAL
Cada nen/a ha de tenir cura del material.
Els llibres, llibretes, etc. Han de portar el nom de l’alumne/a, per tal de poder-los tornar si s’extravien.
És necessari que els nens/es portin sempre a la motxilla, els llibres que pertoquin, l’agenda escolar i l’estoig amb el llapis, goma , maquineta, colors i retoladors, aigua i un plàstic.
Necessitaran un carpesà gran de dos forats , una carpeta i un paquet de tovalloletes humides.
Altres materials com poden ser cartolines, pintures, coles ,plastilina, enquadernadors etc. l’escola s’encarregarà de comprar-los i posteriorment serà carregat en el compte dels pares/mares.

FUNCIONAMENT DE LA CLASSE
La tutora imparteix la majoria de les àrees a segon curs, no obstant també tindran altres mestres, segons les matèries.
Educació Física: Karina Antolín i Eric Nadal
Science, lectura, intel.ligències múltiples i càlcul: Laura Magan
Castellà i religió: Carmen Molina
Psicològa: Alejandra Guitierrez
Anglès: Eva García
Tutora: Encarna García

Per fer esport és obligatori portar el xandall de l’escola i la samarreta blanca.
L’esport es realitza al complex esportiu ESTRUCH. Els nens i les nenes han de seguir unes normes de comportament durant els desplaçaments i al recinte. Les normes s’explicaran als alumnes a l’inici de curs. El dia que toqui esport cal venir esmorzat de casa i en cas de risc de pluja és convenient que portin un impermeable.
La resta de dies els /les alumnes esmorzen al pati durant el temps d’esbarjo.
Els llibres de text es quedaran a l’aula, en canvi el de Coneixement del Medi i Science es guarden a casa i es portaran a classe el dia que toqui segons l’horari.
Quan els nens/es acaben els seus treballs, es corregeixen i els han de guardar al seu carpesà. La carpeta serveix per als treballs que no han acabat a temps i que hauran de finalitzar en un altre moment. L’alumne/a ha se ser responsable de la gestió del carpesà i de la carpeta  com també del seu material en general. Se’ls donarà una petita feina perquè la facin a casa durant el cap de setmana.
Per fomentar l’hàbit de lectura els nens i nenes treballaran El quadern del lector.
En totes les àrees., quan calgui, faran servir ordinadors, pantalla digital i audiovisuals.
L’agenda escolar és el principal mitjà de comunicació entre escola i pares/mares. Cal revisar-la cada dia i signar-ne les anotacions per assegurar-nos que han estat llegides.
La tutora disposa d’una hora setmanal per tal de mantenir entrevistes amb els/les pares/mares (dimarts de 16h a 17h). Si volen concertar entrevista ho han de fer va través d e l’agenda.
Al final de cada trimestre els/les nens/es rebran un informe dels seus progressos. Les llibretes es lliuraran un cop acabades.
La pàgina web de l’escola www. nostrasenyoradelmar.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario